Autor: | neznámý |
Datum přidání | 07.07.2010 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Zelená čočka Legumi
Zelená čočka
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Přebranou a propláchnutou čočku namočíme alespoň na dvě hodiny do studené vody. Na rozpáleném olivovém oleji necháme zesklovatět nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme čočku a přilijeme požadované množství vody. Vaříme pod pokličkou podle návodu uvedeném na obalu. Na závěr přimícháme kečup, osolíme a necháme ještě pár minut provařit.
Přidat komentář