Autor: | jakkkdy@ |
Datum přidání | 31.05.2013 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 35 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 3,37 g | 32,93 g | 1,90 g | 680,63 kJ (163 kcal) |
celkově | 13,48 g | 131,70 g | 7,61 g | 2 722,50 kJ (650 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
V mléce uvaříme rýži dle návodu na krabici s rýží. Rýži je třeba převařit. Třeba i o pět minut. Mícháme aby se mléko s rýží nepřipálilo, případně neuteklo z hrnce. V jiném hrnci svaříme menší kousky jablka případně jiné ovoce tak, aby bylo měkké na zkus. Vše slijeme do mixéru a rozmixujeme, můžeme i ručním mixérem. Přimícháme dvě lžičky agávového sirupu. Podáváme přiměřeně teplé.
Vhodné od 6.tého měsíce.
Pokud se nám kaše bude zdát pořád bez chuti, můžeme přidat 2 lžičky medu na clé množství. Vychladlé v pokojové teplotě dáme v miskách do lednice a druhý den můžeme spotřebovat.
Dělám mléčnou rýži se skořicí.
Přidat komentář