Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Bulgur Arax
Drcená pšenice
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Fazole namočíme ideálně přes noc, neučiníme tak, nevadí, jen se budou o dost déle vařit. Oškrabeme si brambory a omyté pokrájíme na kostičky a opět opláchneme, abychom redukovali škrob. Ve větším hrnci na másle osmahneme cibulku, poprášíme kořením, nesolíme a přidáme fazole. Hrnec naplníme vroucí vodou podle požadovaného množství a konzistence. V průběhu vaření můžete kdykoliv vodu přilít.Po 10 minutách přidáme do hrnce brambory a bulgur. Po dalších 5 minutách přidáme pekingské zelí pokrájené na kousky a zeleninový bujón. Během vaření občas promícháme a vše vaříme téměř do rozvaření. Jako poslední přidáme prolisovaný česnek, kopr a dochutíme kapkami shoyu omáčkou. Necháme odstát dvě minuty a můžeme podávat s opečeným žitným chlebem.
Přidat komentář