Autor: | neznámý |
Datum přidání | 28.06.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
240 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 5,93 g | 22,05 g | 5,91 g | 640,17 kJ (153 kcal) |
celkově | 11,85 g | 44,10 g | 11,81 g | 1 280,33 kJ (306 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Fazole důkladně propláchneme a namočíme alespoň na 4 hodiny, ideálně však přes noc. Vodu slijeme, nalijeme čerstvou a vaříme na mírném ohni pod pokličkou. Mezitím pokrájíme na drobno cibulku a zelí. Na trošce kokosového oleje osmahneme cibulku dozlatova a dáme stranou. Jakmile nám fazole začnou měknout, vmícháme zelí. Nakonec ochutíme solí a prolisovaným česnekem. Podáváme sypané cibulkou.
Fazole jsou bohatým zdrojem bílkovin. Přirozeně přispívají k lepšímu trávení a mají pozitivní vliv na lidský organismus. Fazole by především neměly chybět v jídelníčku s dietní stravou.
Takto upravené fazole se dají jíst samotné nebo můžeme podávat s celozrnným chlebem či s volským okem.
Přidat komentář