Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.10.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | neuvedeno |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Nové koření Avokádo
Nové koření celé
Jíška světlá
zápraška
Fazole přes noc namočíme do vody. Druhý den podle množství polévky dolijeme vodu a uvaříme společně s houbami, bobkovým listem a novým kořením. Těsně před změknutím fazolí přidáme do hrnce na kostičky pokrájené brambory a necháme vařit. Jíšku rozředíme vývarem z polévky, smícháme se solí, octem, máslem, octem a smetanou a přilijeme do hrnce. Ještě krátce povaříme a můžeme podávat.
Do doby přípravy surovin by měla patřit i noc, kdy jsou fazole namočené. Zrovna tak ani sušeným houbám nestačí, dle mě, 30 minut. Polévka by mohla být dobrá. Zatím ji dělat nemohu, protože nerostou houby (možná, že rostou, ale ty já neznám). Musí houby vyrůst, abych je mohl usušit a pak namočit.
Přidat komentář