Autor: | Hanka pH |
Datum přidání | 08.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Houby dáme do hrnce spolu s oškrábanými a nakrájenými brambory a zalijeme vařící vodou. Osolíme. Pokud máme houby sušené, musíme je dopředu na několik hodin namočit.Na pánev dáme olej a osmažíme na něm nakrájenou cibuli. Vejce uvaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky.Když jsou houby a brambory měkké, přidáme vejce, cibuli, zakysanou smetanu a necháme projít varem.Rozdělíme na talíře a bohatě posypeme jemně nakrájenou pažitkou.
Houbajdu jsem podědila z domova
Přidat komentář