Autor: | Hanka pH |
Datum přidání | 08.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,37 g | 45,97 g | 14,16 g | 1 643,63 kJ (393 kcal) |
celkově | 69,49 g | 183,90 g | 56,63 g | 6 574,50 kJ (1570 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do hrnce dáme maso a necháme vypustit tuk. Je-li maso tučné, tuk slijeme. Přidáme zeleninu, zalijeme vařící vodou a vklepneme vejce. Osolíme a necháme vařit maximálně 15 minut. Mezitím si připravíme nudle podle postupu na obalu. Na talíře dáme porce nudlí a zalijeme polévkou.
Můžeme ozdobit zelenými natěmi.
Přidat komentář