Autor: | Lucka |
Datum přidání | 15.09.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Nejdřív si na pánvičce nechám trošku (ne úplně) změknout mrkev, aby nebyla tvrdá. Potom přijdou na řadu fazole, já použila 2 plechovky, aby byla barevná - bílé i červené fazole, dostatečně podleji vodou/vývarem, přidám pórek, stroužek česneku, houby, osolím a opepřím a nechám spolu provařit. Takto nechávám vařit do úplného změknutí a mezitím si připravím z kvalitního másla a mouky jíšku, kterou poté přidám k polévce a zahustím, ochutnám, případně ještě dosolím a podávám s opečenou celozrnnou bagetkou.
Přidat komentář