Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Olmín Sýr vyšlechtěný na Moravě
Měkký zrající plnotučný sýr s plísní na povrchu.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Cous Cous Sapori Mediterranel
Semolinové těstoviny sušené
Kuskus si připravíme dle návodu - spařím horkou vodou a nechávám cca 3-4minuty zlehka povařit. Na pár kapek olivovém oleji nechám osmahnout cibulku, přidám žampiony, chvíli provařím a potom jen přimíchám kuskus, osolím a ještě dám trošku drobně nakrájenou jarní cibulku, případně šalotku. Jako další si připravím sýr, který zabalím do olejem vymazaného alobalu a dám na chvíli rozpéct do trouby asi na 20 minut. Jako "zálivku" jsme si na pánvičce nechali provařit boloňskou omáčku, kterou kupuji, jen si jí ještě dochutíme a můžeme případně přimíchat do směsi s kuskusem nebo jen zalít místo omáčky.
Přidat komentář