Autor: | Lucka |
Datum přidání | 02.04.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Nejdřív jsem si dala vařit běžným způsobem sójové kostky. Dále do osolené vody dáme vařit také špagety. Na oleji si pak zpěním pokrájenou cibulku. Když je zesklovatělá, přidám stroužek česneku a pokrájené jidášovo ucho (sušené se předem cca na 2 hodiny namáčí) a sójové kostky, ze kterých jsme vymačkaly přebytečnou vodu. Necháme restovat společně a poté přidáme přiměřené množství sójové omáčky (používám Kikkoman). Promícháme opatrně a přidáme jen špetku pepře a dosolíme dle chuti, hotovou směs podáváme k uvařeným špagetám.
Přidat komentář