Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.09.2010 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,25 g | 109,10 g | 30,71 g | 3 130,61 kJ (748 kcal) |
celkově | 105,99 g | 872,81 g | 245,72 g | 25 044,87 kJ (5982 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Vejce s tukem a medem ušleháme do pěny a přidáme do dalších ingrediencí. Pokud je těstopříliš husté přidáme mléko. Pečeme na vymazaném a moukou vysypaném plechu, v dobřevyhřáté troubě asi 25 minut. Hotovou buchtu polijeme hořkou čokoládou.
Přidat komentář