Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.03.2012 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
25 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Ovesné vločky nasekáme v robotu na jemno. V misce smícháme všechny sypké suroviny a nasekané vlašské oříšky, přidáme vejce, zalijeme máslem a vodou. Důkladně promícháme, vylijeme na dno formy, kterou jsme předem vymazali máslem a vysypali moukou.Hustě vedle sebe vyskládáme kousky hrušek a přelijeme druhým těstem. Pečeme v předehřáté troubě asi 35 minut na 200 stupňů. Záleží na tipu trouby.
Přidat komentář