Autor: | Viťa |
Datum přidání | 12.02.2013 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 12 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Poleva
Edelbitter 85%
BIO hořká čokoláda 85% kakaa.
Tesco Finest Ecuadorian 74% Dark Chocolate
Hořká čokoláda. Kakaová sušina nejméně 74%.
Hostětínský mošt Jablko & Zázvor Bio
Ovocný osvěžující nápoj bez chemické konzervace, pasterovaný.
Incan Goldenberries
Plody mochyně peruánské, sušené
Kokos sušený strouhaný Dr. Ensa
Kokos sušený jemně strouhaný
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 2,56 g | 34,35 g | 27,82 g | 1 642,72 kJ (392 kcal) |
celkově | 30,72 g | 412,16 g | 333,90 g | 19 712,67 kJ (4708 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Sušené ovoce povaříme s jablečným moštem. Potom rozmixujeme a přidáme olej a necháme vychladnout.Zbytek ingrediencí na těsto smícháme dohromady a přidáme směs sušeného ovoce, moštu a oleje. Pořádně promícháme.Pečeme asi na 160 stupňů na plechu o velikosti 30x40cm.Po upečení necháme vychladnou a připravíme si čokoládovou polevu. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu, přidáme kokosový olej a dvě lžíce studené zakysané smetany a touto směsí potřeme upečený perník. Posypeme kokosem a je hotovo.
Přidat komentář