Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.10.2010 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 10 ks |
Přibližná cena: | 60 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Skořicový cukr
Cukr bílý krupice s přísadou skořice.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,63 g | 52,26 g | 14,40 g | 1 539,49 kJ (368 kcal) |
celkově | 86,29 g | 522,59 g | 144,04 g | 15 394,88 kJ (3677 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme v hladké těsto, které rozdělíme na dvě poloviny a vyválíme 2 placky. Na vymazaný a moukou vysypaný plech dáme jednu placku, posypeme náplní a na vrh položíme druhou placku. Přimáčkneme a promačkáme vidličkou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut.
Cesto je pekne vypracovatelne. Lahko sa s nim robi. Chut je prijemna svieza. Podla druhu jablk... skvele. Velmi dobry recept
Přidat komentář