Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Jáhly si uvařím podle návodu doměkka - spařím, zaliju cca 600ml vodou nebo vývarem a dám vařit, když jsou měkké přidám k ním sušený nápoj, já měla sójového Zajíce, nechám to rozpustit a trochu ochladit. Potom si do misky nastrouhám na jemno doměkka uvařené (až rozvařené) brambory, přidám uvařené jáhly, vajíčko a osolím, dobře promíchám a nakonec přisypu kukuřičnou mouku. Z těsta pak (podle konzistence můžete suroviny přidat nebo ubrat) tvaruji větší knedlíky, koule a házím do horké osolené vody na cca 15minut dokud nevyplavou a nejsou měkké, hotové. Podáváme s ovocnou omáčkou a na talíři ještě dozdobíme.
Můžeme si udělat i malé ovocné knedlíčky, já dělám spíš dělokoule:-)
Přidat komentář