Autor: | neznámý |
Datum přidání | 20.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Moravský bochník plátky
Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
Předem namočené kroupy uvaříme do měkka. Mezitím co se nám budou vařit si uděláme žampiónovou směs. Na másle osmahneme pórek, přidáme na kostičky pokrájenou petržel a tempeh, plátky žampiónů, podle chuti osolíme a tepelně upravíme. Přisypeme uvařené kroupy a na hrubém struhadle nastrouhanou bílou ředkev. Promícháme a už nevaříme. Zapékací mísu vymažeme máslem, rovnoměrně rozprostřeme kroupy, které posypeme nastrouhaným sýrem. Vložíme do předehřáté trouby a zapečeme.
Můžeme posypat mandlovými vločkami a podávat se zeleninovým salátem.
Přidat komentář