Autor: | neznámý |
Datum přidání | 20.07.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zasněžené mandle Bio
Neloupané mandle marinované v luxusní ovocné marinádě ochucené…
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Mandorle Italiane
Přírodní oloupané mandle, bezlepkové, bio.
Uvetta Sultanina
Rozinky, bezlepkové, bio.
Rozinky Suntree
Rozinky, nesířené - sušené ovoce
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 21,80 g | 42,88 g | 22,22 g | 1 868,83 kJ (446 kcal) |
celkově | 87,20 g | 171,53 g | 88,89 g | 7 475,30 kJ (1785 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jáhly dobře propereme vodou a nejméně 3x spaříme, poté rozvaříme na kaši, přidáme rozinky, sušené ovoce a nasekané mandle. Necháme vychladnout. Tvaroh, vejce a med smícháme, zapékací misku vymažeme máslem, dáme vrstvu uvařených jahel s ovocem a potřeme tvarohem. Pečeme dozlatova.
Přidat komentář