Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jáhly s rajčaty a opečenou cibulkou
Autor: neznámý
Datum přidání 18.07.2010
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 40 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 400 g jáhel
  • 50 g strouhaného sýra
  • 1 ks cibule
  • 2 lžíce špaldové mouky
  • 1 lžička másla
  • 4 ks rajčat
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 9,22 g 37,68 g 6,14 g 934,85 kJ (223 kcal)
celkově 36,86 g 150,71 g 24,54 g 3 739,40 kJ (893 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Jáhly promícháme se solí a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Mezitím na pánvi rozpustíme máslo na, kterém necháme cibulku zesklovatět, poté poprášíme moukou a smažíme dozlatova. Omytá rajčata omyjeme, pokrájíme na kousky a společně s jáhlami přidáme do pánve. Zamícháme a ještě chvíli povaříme. Podáváme sypané sýrem. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…

Další zajímavé recepty