Autor: | jakkkdy@ |
Datum přidání | 31.05.2013 |
Druh receptu | Příloha, Svačina, Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 12 ks |
Přibližná cena: | 150 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Špenát listový
Špenát listový porcovaný. Hluboce zmrazený.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Všechny suroviny na těsto zpracujeme a připravíme pružné těsto. Necháme 30 minut odležet.Jáhly uvaříme - nejdříve je propereme v horké vodě a necháme v sítku osušit. Potom je na sucho opražíme a zalijeme vařící vodou. Osolíme, přikryjeme pokličkou a na mírném ohni dusíme 20 minut. Necháme dojít pod pokličkou a občas promícháme, aby se jáhly neslepily.Bršlici nebo špenát svaříme ve vroucí vodě, posekáme a smícháme s ostatními ingrediencemi na náplň. Z těsta vyválíme tenkou placku. Vyložíme koláčovou formu včetně boků. Na těsto nalejeme náplň. Pečeme 30 minut.
Je dobrý k obědu. S luštěninovou polévkou.
Přidat komentář