Autor: | Pepuna |
Datum přidání | 26.06.2014 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,33 g | 41,01 g | 6,35 g | 1 013,40 kJ (242 kcal) |
celkově | 21,99 g | 123,02 g | 19,04 g | 3 040,20 kJ (726 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jáhly propereme v sítku pod tekoucí vodou a alespoň dvakrát spaříme. Tím zabráníme tomu, aby jáhly zhořkly. Vložíme do hrnce, zalijeme mlékem a za občasného míchání uvaříme do měkka. K hotové kaši přidáme menší rozmačkaný banán a lžíci datlového sirupu. Servírujeme s ovocem dle vlastního výběru a můžeme pokapat trochou sirupu.
Datlový sirup hodně sladí a má příjemnou jemně ovocnou chuť. Jednoduchý, rychlý recept, který chutná i dospělým.
Přidat komentář