Autor: | Pepuna |
Datum přidání | 26.06.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 230 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Příloha
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kokosový olej BIO RAW
Jedlý rostlinný olej jednodruhový.
BIO Kokosöl nativ
Bio olej kokosový
Kuřecí prsa Toyal
Zapečená kuřecí prsa - plátky
Česnek v oleji s bylinkami
Česnek v oleji s bylinkami. Zpracovaná zelenina jednodruhová.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 21,88 g | 12,62 g | 11,12 g | 996,46 kJ (238 kcal) |
celkově | 43,76 g | 25,24 g | 22,24 g | 1 992,91 kJ (476 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Kuřecí prsa omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka, stroužky česneku na plátky. Lžíci kokosového oleje rozpustíme na pánvi a lehce osmahneme cibuli s česnekem, přidáme kuřecí maso, opečeme, a potom přidáme koření. Směs zalijeme kokosovým mlékem. Chvíli povaříme do změknutí masa. Zatím podusíme fazolky na lžíci másla, osolíme, opepříme. Nudle Shirataki uvaříme dle návodu. Nejdříve propereme pod tekoucí vodou a 2-3 minuty vaříme, scedíme a můžeme podávat spolu s masovou směsí a zelenými fazolkami.
Shirataki se vyrábí z kořene Konnyaku (asijská zelenina) a sójových bobů. Téměř nekalorická příloha, příprava je rychlá. Bohužel se dají sehnat jen ve specializovaných obchodech nebo na internetu. Určitě stojí za ozkoušení.
Přidat komentář