Autor: | Pepuna |
Datum přidání | 26.06.2014 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 100 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Těsto
Obloha na pizzu
Mozzarella uzená
Čerstvý nezrající sýr uzený přírodním kouřem (s obsahem sušiny 48 %).
Mozzarella
Čerstvý, nezrající sýr s obsahem sušíny 48 %.
Lněné semínko
Olejnatá semena
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Rajče cherry červené
Jakost I.
Panzani Basilico
Rajčatová omáčka s bazalkou, sterilovaná.
Uncle Ben's Provensálská
Provensálská omáčka se zeleninou, hotová omáčka pasterovaná.
Vepřová šunka pro děti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. Šunka nejvyšší kvality.
Šunka od kosti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. 97% masa
Panzani Arrabiata
Pikantní rajčatová omáčka, sterilovaná.
Passata di Pomodoro
nezahuštěný, pasterováno
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,03 g | 18,23 g | 21,83 g | 1 421,24 kJ (339 kcal) |
celkově | 34,06 g | 36,46 g | 43,67 g | 2 842,49 kJ (679 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Semínka rozemeleme či rozmixujeme na mouku, přidáme pohankovou mouku, ocet a vodu a vymícháme tuhé lepivé těsto. Těsto lžící rozprostřeme na pečící papír do tvaru kruhu. Vrstva těsta by měla být co nejtenčí. Dáme péct do rozpálené trouby asi na 5 minut při 175°, aby povrch placky trochu ztuhl. Potom vyndáme z trouby a pizzu potřeme rajčatovou omáčkou s bazalkou. Obložíme šunkou a sýrem. Dáme znovu péct do trouby asi na 8 minut, aby se roztekl sýr.
Přidat komentář