Autor: | neznámý |
Datum přidání | 02.11.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
60 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 7 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Garden okurky
Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
Okurky Cornichons
Okurky, zpracovaná zelenina jednodruhová ve sladkokyselém nálevu, s…
Důkladně omyté brambory od hlíny uvaříme ve slupce. Proprané jáhly, zalijeme jednou takovým množstvím horké vody a vaříme pod pokličkou na mírném ohni asi 10 minut. Poté vařič vypneme a necháme jáhly dojít. Na slunečnicovém oleji osmahneme cibulku. Všechny suroviny necháme vychladnout. Do mísy si nakrájíme na drobné kousky okurky a petrželku. Oloupané brambory protlačujeme přes kolečko s mřížkou po kostičkách. Jáhly a cibulku přidáme k bramborám. Osolíme a důkladně promícháme. Necháme odležet alespoň dvě hodiny. Těsně před podáváním vmícháme tofunézu. Kdo ji nemá rád, může použít bílý jogurt smíchaný s pomazánkovým máslem.
Hledala jsem co uvařit z jáhel a nikdy by mě nenapadl, že by z nich mohl být tak vynikající salát. Myslím, že vím co budeme jíst i na Vánoce u stromečku.
Přidat komentář