Autor: | neznámý |
Datum přidání | 29.12.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 25 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,97 g | 49,92 g | 19,49 g | 1 864,98 kJ (445 kcal) |
celkově | 67,89 g | 199,66 g | 77,98 g | 7 459,90 kJ (1782 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jáhly uvaříme podle návodu na obalu. Slunečnicová semínka opražíme na pánvi a dáme stranou. Očištěnou a nastrouhanou zeleninu s ovesnými vločkami zlehka orestujeme na másle, vmícháme uvařené jáhly a opražená slunečnicová semínka. Podle chuti osolíme a můžeme podávat.
Moc dobré! Budu dělat častěji..:)
Ráda experimentuji, zkusila jsem dnes jáhly se slunečnicí. Nakonec jsem ještě posypala zelenou petrželkou. Dopadlo to dobře a chutnalo taky.
Přidat komentář