Autor: | neznámý |
Datum přidání | 17.02.2011 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
60 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Uvetta Sultanina
Rozinky, bezlepkové, bio.
Rozinky Suntree
Rozinky, nesířené - sušené ovoce
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 2,73 g | 25,22 g | 6,33 g | 673,77 kJ (161 kcal) |
celkově | 16,39 g | 151,31 g | 38,00 g | 4 042,60 kJ (966 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jablka oloupeme, zbavíme jádřince a nastrouháme. Vychladlé jáhly smícháme se všemi přísadami, tvoříme koule a obalíme v kokosu.
Předchozí komentář je ode mě, zapomněla jsem se přihlásit.
Koule jsem vyzkoušela teď na Vánoce, jako jedno z cukroví. Musím teda říct, že při tvoření nic moc :-( Hmota byla hodně mokrá a horko-těžko jsme to lepili tak, aby z toho vznikly nakonec koule. chybělo nějaké pojivo. Chtěla jsem spojovat drcenými piškoty, nakonec jsme to nějak ukouleli :-) Potom, jako chuťově to špatné není,ale jako cukroví asi se moc nehodí. už to dělat nebudu.
Moc dobré, jako chuťovka k odpolední siestě :), jako dezert výborné. Jednoduší než péct buchtu.
Přidat komentář