Autor: | Sunriska |
Datum přidání | 02.08.2013 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Edelbitter 85%
BIO hořká čokoláda 85% kakaa.
Tesco Finest Ecuadorian 74% Dark Chocolate
Hořká čokoláda. Kakaová sušina nejméně 74%.
Bacchce di Goji
Přírodní bobule goji (kustovnice), bezlepkové, bio.
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 6,75 g | 52,82 g | 14,75 g | 1 556,15 kJ (372 kcal) |
celkově | 13,50 g | 105,64 g | 29,49 g | 3 112,29 kJ (743 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jáhly 3x spaříme horkou vodou, přidáme quinou, podlejeme vodou a vaříme do změknutí. Necháme vychladnout, nakrájíme kousky kvalitní čokolády a vmícháme třtinový cukr (podle chuti) a skořici. Na vrch posypeme goji.
Z významného nutričního hlediska quinoi a kustovnice doporučuju zejména pro vegetariány. Jáhly s quinou lze uvařit už večer a na ráno se můžete těšit na chutnou a vydatnou snídani. :)
Přidat komentář