Autor: | Sunriska |
Datum přidání | 09.08.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zelená čočka Legumi
Zelená čočka
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Dáme vařit předem namočenou čočku s bobkovým listem. Mezitím na másle orestujeme cibulku, přidáme nakrájená rajčata, posolíme a dusíme do změknutí. Na konci vmícháme prolisovaný česnek. Směs vmícháme do uvařené čočky a necháme chvíli odstát. Já to dělám tak, že zabalím hrnec do utěrky a vložím asi na půl hodiny mezi peřiny. Pokrm tak zůstane teplý a chutě se skvěle propojí. Podávám s vařenými domácími vejci.
Přidat komentář