Autor: | neznámý |
Datum přidání | 19.09.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Jáhly:
Zapečená zelenina:
BIO Voňavá sůl Devět sil
Voňavá bylinková směs s himalájskou solí.
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Babiččina směs Ano
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 6,97 g | 31,82 g | 4,63 g | 809,73 kJ (193 kcal) |
celkově | 20,91 g | 95,45 g | 13,90 g | 2 429,20 kJ (580 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Troubu rozehřejeme na 200 stupňů. Oloupanou cibuli pokrájíme na měsíčky a papriku na kostičky. V misce smícháme všechnu zeleninu, kterou pokapeme olivovým olejem a posypeme špaldovou moukou. Přidáme bylinkovou sůl, kurkumu a trochu vody. Vše důkladně promícháme a přendáme do zapékací mísy. Tu jsme si před tím vyložili pečícím papírem. Vložíme do trouby a pečeme něco málo přes půl hodiny. Jáhly propereme, přesypeme do hrnce a zalijeme jednou takovým množstvím horké vody. Do jáhel vmícháme na kostičky pokrájenou petržel. Vaříme na mírném ohni asi 10 minut pod pokličkou. Poté vařič vypneme, přisypeme bylinky, promícháme a necháme dojít.
Přidat komentář