Autor: | neznámý |
Datum přidání | 15.02.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
105 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sedlčanský hermelín původní český
Zrající sýr s bílou plísní na povrchu
Olmín Sýr vyšlechtěný na Moravě
Měkký zrající plnotučný sýr s plísní na povrchu.
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 19,41 g | 32,94 g | 20,73 g | 1 598,44 kJ (382 kcal) |
celkově | 77,64 g | 131,76 g | 82,92 g | 6 393,75 kJ (1527 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jáhly uvaříme na mírném ohni podle návodu. Zelí nakrájíme na tenké nudličky a osmahneme v hluboké pánvi na másle, poté přidáme špenát. Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky, nastrouháme zázvor a přidáme do pánve. Na závěr osolíme, přisypeme uvařené jáhly a důkladně promícháme. Ozdobíme plátky plísňového sýru.
Zázvor z Brazílie je chuťově lepší než zázvor z Číny, nepálí a má příjemnou aromatickou chuť.
Při přípravě pokrmu jsem byla trochu skeptická (i vzhledem k tomu, že jsem velmi špatná kuchařka), ale výsledek mě příjemně překvapil!
Jáhly miluju, ale tomu zelí jsem moc nevěřila. Neskutečně dobré. Přidali jsme ještě osmaženou cibulku, protože ji milujeme a posypali nivou, česnekem jsme nešetřili.
Jáhly miluju, ale tomu zelí jsem moc nevěřila. Neskutečně dobré. Přidali jsme ještě osmaženou cibulku, protože ji milujeme a posypali nivou, česnekem jsme nešetřili.
Veľmi dobrá pochúťka
Přidat komentář