Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.04.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kikoman Soy Sauce
Přirozeně fermentovaná sójová omáčka - ochucovadlo
Nejprve si připravíme seitan, který vaříme v osolené vodě, přidáme k němu sojovou omáčku, mezitím si v hrnci uvaříme klasickým způsobem doměkka jasmínovou rýži, přidáme špetku drceného kmínu a osolíme. Hotové ještě zakapu sojovou omáčkou a podáváme třeba s podušenou zeleninkou či okurkou. Je to velice rychlé a bez zbytečného "ochucování":)
Velmi jednoduché, rychlé.
Přidat komentář