Autor: | Lucka |
Datum přidání | 02.08.2011 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Tuňáka si nakrájíme na kostky (ne moc malé aby se nerozpadly), očistíme a omyjeme si papriky, nakrájíme a střídavě napichujeme na špejle jako mini špízy, vše celé osolíme a z jedné strany posypeme lehce kořením na ryby, potřeme kvalitním olejem a necháme postupně grilovat. Mezitím si připravíme brambory, buď můžete udělat také na grilu, nebo jednoduše klasicky na kostičky jako přílohu. Bašta a navíc lehká:-)
Přidat komentář