Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.04.2013 |
Druh receptu | Svačina, Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Edelbitter 85%
BIO hořká čokoláda 85% kakaa.
Tesco Finest Ecuadorian 74% Dark Chocolate
Hořká čokoláda. Kakaová sušina nejméně 74%.
Milkin Čerstvé mléko plnotučné
Čerstvé mléko plnotučné, vysoce pasterované. Obsah tuku 3,5%.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
V míse si nejdřív smícháme obě mouky, cukr, prášek do pečiva, kakao, přidáme mléko, olej a nakonec vejce. Do hladka vymíchám těsto a přidám kousky nalámané čokolády. Směs pak naplníme do vymazaných a vysypaných (nebo silikonových) formiček a peču asi 25minut při 180°C (lepší je to hlídat). Hotové pocukrujeme či zasypeme zbytkem nalámané čokolády.
Přidat komentář