Autor: | Lucka |
Datum přidání | 27.08.2011 |
Druh receptu | Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,50 g | 18,39 g | 2,62 g | 430,30 kJ (103 kcal) |
celkově | 26,99 g | 36,77 g | 5,24 g | 860,60 kJ (206 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cibulku zalijeme vývarem, přidáme protlak a kečup, bobkový list a lehce osolíme. Necháme vše cca 25-30 minut povařit. Potom přidáme 3 lžíce zakysané smetany pro zjemnění a zakápeme olivovým olejem. Můžeme podávat.
Přidat komentář