Autor: | neznámý |
Datum přidání | 27.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
Moravský bochník plátky
Přírodní tvrdý sýr
baleno v ochranné atmosféře
Na kvalitním nejlépe Bio másle si osmahneme dozlatova najemno pokrájenou cibulku, pak přidávám žampiony, česnek a kmín, promíchám a nechám chvíli společně podusit. Když je směs hotová, nechám jí ještě vychladnou a přidám kvalitní pomazánkové máslo s lehkou zakysanou smetanou pro zjemnění, nakonec vmícháme nastrouhaný sýr a osolíme podle chuti, důkladně promíchané nandáme do misek na salát, ozdobíme a vychladlé podáváme jen s toastem nebo bagetou třeba jako předkrm.
Přidat komentář