Autor: | neznámý |
Datum přidání | 02.03.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bramborová kaše
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Slunečnice loupaná Poex
Olejnatá semena
Bedly očistíme, omyjeme a od středu ke kraji každou na dvakrát či třikrát z každé strany nařízneme, aby se nám kloboučky narovnaly. Pánev s nepřilnavým povrchem potřeme máslem, vložíme kloboučky a lehce osolíme a posypeme kmínem. Mírně podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Během dušení kontrolujeme, aby se nám voda nevyvařila, popřípadě dolijeme. Bedly otočíme a ještě jednou okořeníme stejným způsobem jako jsme dělali vrchní stranu.Očištěné a pokrájené brambory uvaříme s kmínem a solí do měkka. Scedíme, přidáme plátek másla, hrst slunečnicových semínek a rozmačkáme. Podušené bedly podáváme s bramborovou kaší.
Přidat komentář