Autor: | neznámý |
Datum přidání | 22.09.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Pohanku propereme, zalijeme jednou takovým množstvím vody a uvaříme doměkka. Na olivovém oleji osmahneme cibulku s pórkem. Kapustu spaříme horkou vodou a krátce povaříme. V misce si smícháme prolisovaný česnek s majoránkou, kmínem, solí a nasekanou petrželkou. Dále přidáme okapanou kapustu, uvařenou pohanku a osmahnutou cibulku s pórkem. Lehce poprášíme moukou, přidáme vejce nebo trochu vývaru z kapusty a vytvoříme karbanátkové těsto. Formujeme karbanátky, které skládáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů. Zhruba po 20 minutách karbanátky otočíme a dopečeme. Doba pečení závisí na tloušťce a velikosti karbanátků.
Přidat komentář