Autor: | Jana |
Datum přidání | 30.05.2013 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 15 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Mák mletý 100 %
Olejnatá semena loupaná.
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 5,38 g | 32,88 g | 10,08 g | 995,63 kJ (238 kcal) |
celkově | 80,72 g | 493,15 g | 151,22 g | 14 934,40 kJ (3567 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
V míse si smícháme jogurt, olej a vejce. Postupně vmícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, vanilkový cukr a mák. Těsto vlijeme do dortové formy a posypeme rybízem. Pečeme na 180 °C asi 30 minut. Po vychladnutí polijeme troškou javorového sirupu.
Přidat komentář