Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.11.2012 |
Druh receptu | Zákusek |
Doba přípravy surovin: |
35 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
Plech vyložíme pečícím papírem. Ze všech uvedených surovin vypracujeme tužší těsto. Vyválíme na pomoučněném vále placku o síle 2-3 mm a rádýlkem vykrajujeme čtverečky či jiné tvary. Pečeme na 190°C asi 12 minut.Uvedené množství je na tři plechy.
Přidat komentář