Autor: | neznámý |
Datum přidání | 19.04.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kaše rýžová
Mlýnský obilný výrobek. 100% instantní kaše
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 12,36 g | 67,71 g | 20,17 g | 2 034,21 kJ (486 kcal) |
celkově | 61,82 g | 338,53 g | 100,84 g | 10 171,05 kJ (2429 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brokolici zalijeme menším množstvím vody a dáme vařit. Těstoviny uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. V hluboké pánvi rozpustíme máslo, kukuřičnou strouhanku a rýžovou kaši důkladně smícháme s vodou a vlijeme do pánve, pár minut povaříme a poté přilijeme smetanu. Po chvíli pánev odstavíme z plotny, okyselíme citrónovou šťávou, osolíme a přimícháme jemně nastrouhaný křen. Hotovou omáčkou přelijeme těstoviny. Podáváme obložené brokolicí.
Mňam, křen můžu na včechny způsoby a tahle omáčka mi fakt chutnala...
Přidat komentář