Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Muškátový ořech celý
Muškátový ořech celý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Na másle osmahneme cibulku, přidáme na jemné kousky nakrouhané zelí, kmín, třtinový cukru, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou do změknutí. Uvařené těstoviny scedíme a nasypeme do zapékací misky vymazané máslem. Dále si nastrouháme sýr a pokrájíme řeřichu. V jednom hrníčku vyšleháme osolená vajíčka a v jiném jáhlovou mouku s vodou. Jestliže je zelí měkké zalijeme rozmíchanou moukou. Krátce povaříme a přesypeme do mísy k těstovinám a promícháme. Zalijeme vajíčkem a posypeme sýrem. Pečeme v předehřáté troubě na 190 stupňů dozlatova.
Přidat komentář