Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.07.2010 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Do vroucí vody nasypeme těstoviny, které vaříme podle návodu na obalu. V dalším menším hrnci růžičkovou kapustu s mrkví necháme projít varem, mrkev nakrájíme na kolečka a velké kapustové růžičky rozkrojíme. Zapékací misku vymažeme máslem, nasypeme scezené těstoviny, kapustu, mrkev, přidáme tvaroh, kečup, ochutíme solí a kmínem. Vše důkladně promícháme a pečeme dozlatova přibližně 20-30 minut.
Přidat komentář