Autor: | neznámý |
Datum přidání | 01.08.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 20 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Pilos Smetana kysaná
Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 11,03 g | 14,60 g | 13,05 g | 1 061,28 kJ (253 kcal) |
celkově | 44,11 g | 58,39 g | 52,18 g | 4 245,12 kJ (1014 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Předem namočené houby uvaříme spolu s oloupanými a nakrájenými bramborami spolu s kořením a solí, zahustíme připravenou jíškou, zalijeme smetanou, přidáme kopr.Dle potřeby můžeme přidat mléko. Polévku podáváme s vajíčkem. Dobrou chuť
Mám kulajdu ráda, vařím ji často.
Moc dobré
Přidat komentář