Autor: | neznámý |
Datum přidání | 23.07.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Biotrend Bio citróny
Bio citróny, odrůda: Primofiore, kategorie: 5, jakost: 1
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 25,57 g | 23,83 g | 9,39 g | 1 132,96 kJ (271 kcal) |
celkově | 102,26 g | 95,32 g | 37,55 g | 4 531,85 kJ (1082 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Den dopředu prsíčka naklepeme a rozkrojíme napůl, osolíme a potřeme šťávou vymačkanou z citronu a smíchanou s olejem. Další den plátky zlehka obalíme v mouce, pánev potřeme olejem a postupně plátky osmahneme. Potom je rozložíme do pekáčku do kterého jsme dali na plátky nakrájenou cibuli. Na maso rozložíme hrušky a dáme na cca 15 minut zapéci. Poté na každou dáme plátek sýra adáme ještě krátce zapéci (cca 10-15 minut), aby sýr zezlátl a můžeme servírovat. Podáváme s bramborem či bramborovou kaší.
Přidat komentář