Autor: | neznámý |
Datum přidání | 03.06.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kuřecí prsa Toyal
Zapečená kuřecí prsa - plátky
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 40,51 g | 51,20 g | 5,93 g | 1 808,40 kJ (432 kcal) |
celkově | 81,02 g | 102,40 g | 11,86 g | 3 616,80 kJ (864 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny uvaříme ve vroucí vodě. Cibuli pokrájíme nadrobno a necháme zpěnit na másle. Jakmile nám cibulka pomalu chytá barvu, přidáme na kostky pokrájená kuřecí prsa. Ze začátku osmahneme zprudka, než se nám maso zatáhne. Po chvíli přidáme pokrájenou hlívu. Po 5 minutách zalijeme vývarem, nasypeme kari koření, osolíme a ještě chvíli povaříme. Na talíři dozdobíme nadrobno pokrájeným pórkem. Podáváme s oblohou z čerstvé zeleniny.
Moc dobré,jen jsem myslela,že to bude ta šťáva z masa hustší, ale jinak jsme si i tak pochutnali. A i to bylo překvapivě rychle hotové :-)
5 5 5 Super recept!
Výborný recept. Rychlovka, která lahodí oku i žaludku ;o)
Přidat komentář