Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.06.2010 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Zasněžené mandle Bio
Neloupané mandle marinované v luxusní ovocné marinádě ochucené…
Tradiční české máslo
Máslo
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Mandorle Italiane
Přírodní oloupané mandle, bezlepkové, bio.
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Chleba nakrájíme na malinkaté kostičky, které opékáme na másle, dokud nejsou kostičky lehce nahnědlé. Mandle oloupeme,tak že je namočíme do teplé vody a necháme chvíli louhovat, oloupané mandle nasekáme na malé části a přisypeme do pánve ke chlebu. Paprika a rajčata důkladně opláchneme a rozmixujeme společně s třtinovým cukrem a rajčatovým protlakem do hladké kaše. Hotové pyré s těstovinami vložíme do pánve a ještě chvíli vaříme.
Přidat komentář