Autor: | neznámý |
Datum přidání | 14.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Delikatesní Hořčice Plnotučná
Hořčice plnotučná. Bez přídavku konzervantů.
Hořčice plnotučná Malva
různé gramáže
Nejdřív si klasicky uvaříme těstoviny v osolené vodě doměkka. Potom si připravíme zálivku - dresing z pomazánkové máslo, bílý jogurt, hořčice-plnotučné, trochou olivového oleje a celé důkladně promícháme, přidáme uvařené těstoviny a pár kousků krevetek, lehce přisypeme bylinky dle chuti, osolíme a přidáme nadrobno nakrájené zelené olivy. Pokud chcete jako teplý salát, podávejte ho ihned po smíchání, já ale doporučuji dát do ledničky a nechat aspoň hodinku uležet a s tmavou bagetou či toastem servírovat.
Přidat komentář