Autor: | neznámý |
Datum přidání | 05.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Zasněžené mandle Bio
Neloupané mandle marinované v luxusní ovocné marinádě ochucené…
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Mandorle Italiane
Přírodní oloupané mandle, bezlepkové, bio.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 29,27 g | 58,05 g | 5,52 g | 1 682,60 kJ (402 kcal) |
celkově | 117,09 g | 232,18 g | 22,08 g | 6 730,39 kJ (1607 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Mandle spaříme vodou a oloupeme. Kuřecí stehýnka a pórek omyjeme a nakrájíme na malé kousky. Rýži uvaříme v hrnci podle návodu uvedeném na obalu (nerozvařujeme!). Nejprve na teflonové pánvi opražíme mandle, přidáme pórek, přisypeme kuřecí prsíčka, pohankovou krupici, osolíme a restujeme (možno přilít vodu). Po 10 minutách přidáme na kousky nasekaný česnek, mraženou zeleninu a necháme pár minut povařit. Na závěr přisypeme uvařenou rýži a vše důkladně promícháme. Podáváme zdobené pažitkou.
Přidat komentář