Autor: | neznámý |
Datum přidání | 01.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Uvetta Sultanina
Rozinky, bezlepkové, bio.
Rozinky Suntree
Rozinky, nesířené - sušené ovoce
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 24,29 g | 67,79 g | 2,05 g | 1 634,01 kJ (390 kcal) |
celkově | 97,17 g | 271,16 g | 8,20 g | 6 536,05 kJ (1561 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži opereme, zalijeme vodou, přidáme rozinky a koření. Vaříme pod pokličkou na mírném ohni podle návodu uvedeném na obalu. Mezitím si na kokosovém oleji necháme zpěnit jarní cibulku, poté přisypeme na kousky nakrájené krůtí plátky a opečeme na prudkém ohni asi 5 minut. Zelí omyjeme, nakrouháme, očištěnou mrkev nastrouháme a přidáme do pánve k masu. Vše restujeme ještě asi 15 minut. Podáváme s rýží.
Přidat komentář