Autor: | Jana |
Datum přidání | 13.02.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | 90 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Omyjeme srdíčka ve studené vodě a necháme okapat. V hrnci rozpálíme olivový olej a zprudka na něm srdíčka orestujeme. Potom zalijeme vodou a přidáme koření, sůl a dusíme. Až jsou srdíčka měkká, přidáme fazolky. Škrob rozmícháme ve smetaně a už jen krátce - pár minut povaříme. Podáváme s chlebem nebo jiným pečivem.
Cestou z práce jsem koupila kuřecí srdíčka. Doma jsem chtěla udělat rychlou večeři, podívala jsem se, co je v ledničce a ve spíži, a napadl mě tento recept. Je to velmi rychlé a chutné jídlo.
Fazolky mohou být i čerstvé nebo mražené. Já jsem měla po ruce Vapeur od Bonduelle. Stejně tak smetana, měla jsem doma tu do kávy, tak jsem ji použila. Má méně tuku - 10%.
Přidat komentář