Autor: | Jana |
Datum přidání | 31.12.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 300 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Babiččina směs Ano
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Očistíme a nakrájíme zeleninu. Pórek, fenykl a rajčata osmahneme na oleji, přidáme česnek, bobkový list, mraženou směs, brambory a opékáme asi 5 minut. Nakonec přilijeme vývar, přidáme koření a dusíme asi 25 minut. Do zeleniny přidáme šafrán a petrželku, navrch položíme porce ryby a dusíme asi 7 minut pod zavřenou pokličkou,v průběhu dušení rybu jednou otočíme.
Pro nákup ryb doporučuji : http://www.cerstveryby.cz/Nabízí rozvoz až domů a také je možné si ryby vyzvednout na některých farmářských trzích
Přidat komentář